• ZIELKO Płyn do kuchni - zapach mango & brzoskwinia 500 ml

17.00
3.4/100 ml
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 10
Odbiór osobisty - płatmość przy odbiorze 0
Odbiór osobisty 0
DPD - dostawa do punktów Pickup 10
Orlen Paczka 10
Paczkomaty InPost 13
DPD Pickup Pobranie - dostawa do punkow Pickup 15
Kurier 16
Paczkomat InPost Pobranie 18
Kurier pobranie 18

Uniwersalny płyn do czyszczenia powierzchni kuchennych, piekarników, kuchenek mikrofalowych i płyt grzewczych. Doskonale zwalcza uporczywy tłuszcz i trudne zabrudzenia. Pozostawia w kuchni piękny zapach mango i brzoskwini.

Skutecznie zwalcza tłuszcz

Płyn bez problemu rozprawi się z wszystkimi zabrudzeniami w Twojej kuchni. Skutecznie odtłuszcza i usuwa zabrudzenia, osady oraz uporczywy kamień, pozostawiając powierzchnie kuchenne w nieskazitelnej czystości. Nie pozostawia smug i zacieków. 

Płyn o naturalnym składzie

Tajemnica naszej aktywnej mocy leży w kwasie cytrynowym – naturalnym składniku, który doskonale czyści i odświeża. Pomoże Ci pozbyć się uciążliwych plam i brudu bez drażniącego, chemicznego zapachu. Produkt pachnie owocowym aromatem mango i brzoskwini, dzięki czemu prace kuchenne staną się przyjemniejsze.

Naturalny płyn do kuchni

Używając płynu do kuchni ZIELKO chronisz nie tylko swoją kuchnię, ale także środowisko. Produkt jest w pełni biodegradowalny i gwarantuje bezpieczeństwo dla flory bakteryjnej w przydomowych oczyszczalniach ścieków. Teraz możesz dbać o środowisko podczas sprzątania!

pH: 11.4

Aktywnie działa: kwas cytrynowy.

Zastosowanie:

zlewy, kuchenki, płyty grzewcze, okapy, piekarniki, kuchenki mikrofalowe, naczynia, sztućce, powierzchnie / blaty szklane, stalowe, emaliowane i laminowane, szafki kuchenne. 

Składniki: 

Mniej niż 5% niejonowe związki powierzchniowo czynne, mniej niż 5% amfoteryczne związki powierzchniowo czynne, mniej niż 5% mydło, mniej niż 5% wodorotlenek potasu, kompozycja zapachowa (zawiera: Limonene).

Karta produktu: 

PDF Document

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie